Skip to main content

Cultura

Mig miler de persones assisteixen a la Gala de Talent Sènior

  • Marina Tovar

Més de mig miler de persones van assistir a la segona edició de la Gala de Talent Sènior. Balls, poesia, música, manualitats i tot mena de talents van pujar a l'escenari del Teatre Sagarra el passat 17 de novembre. En total, es van fer 13 actuacions, amb un gran tancament del grup musical Los 33 revoluciones. La segona tinenta d'alcaldessa, Blanca Padrós, i la regidora de gent gran, civisme i consum María Dolores Andrades van aplaudir la gala i el talent de tots els participants, "Santa Coloma és vida, la gent gran és vida". 

Presentant l'acte, es trobava el mag Joaquím Matas, que anava introduint diversos espectacles de màgia i humor entre les actuacions. Els primers a participar van ser el grup "Juventud baila", compost per 24 persones d'entre 68 i 80 anys. A continuació, es va veure un vídeo de Carmen Carretero, una animadora infantil que ensenya valors a través de titelles. Bautista Ramos va oferir una actuació amb l'acordió, Juana Guillem va mostrar les seves originals manualitats i Roberto Rubio va recitar una poesia pròpia, "El odio", El següent en ensenyar el seu talent va ser el presentador de ràdio Toni Salabert, que transmetia l'amor pel seu ofici.

El grup "Bailo con Julia" va fer tres actuacions amb canvis de vestuari, i les "Gimnastas a partir de 90 años" van sorprendre a tots amb la seva energia. Pedro Millán va ensenyar el seu art fent cistelles de vímet i Joan Heredia va recitar la famosa "Elegía por Ramón Sijé" de Miguel Hernández. Abans de l'actuació de Los 33 revoluciones, Ana Pérez i Antonio Viñas van explicar la seva gran trajectòria al món del billar.  Tots els participants van rebre un trofeu i un diploma en acabar l'espectacle.