Skip to main content

Cultura

El Club Pati Nano celebra el seu festival al Pavelló La Colina

  • Carlos Alcivar

La tercera edició del Festival de patinatge del Club Pati Nano se celebra avui 18 de novembre, a les 17:30 hores, en el Pavelló la Colina. Tot i que les portes del pavelló tancaran a les 17 h, l’entrada és totalment gratuïta i està oberta a tot el públic,. La temàtica d’aquest any és un viatge a diferents països a través de diferents coreografies de l’equip de patinadores i patinadors del club.

Mercedes Santos, presidenta del Club Pati Nano, està molt contenta que el club pugui celebrar enguany el seu festival al Pavelló de la Colina, amb un aforament de 350 persones. “Hem crescut des de llavors, ja que en el primer festival només érem una vintena. Ara som un equip de 75 persones i esperem créixer més”, explica la presidenta del club.

El Club Patí Nano ha dividit el seu festival en dues parts. La primera part obrirà amb l’equip de competició del club colomenc, seguit de diverses exhibicions en grup i individuals. El primer país on traslladaran les coreografies serà Hawaii. En aquesta edició també participa el club de patinatge artístic de Badia i el club de patinatge d’Argentona.

La segona part continuarà amb les coreografies dels clubs i viatjarà a l’Índia, amb una exhibició de la dansa bhangra. També hi haurà una exhibició de gimnàstica acrobàtica. El següent país serà el Brasil amb la seva característica samba i, finalment, Grècia amb l’espectacle Varekai.