Skip to main content

Cultura

Torna el Quinto de Nadal, el bingo del PompeuLab

  • Carlos Alcivar

PompeuLab celebrarà la quarta edició del bingo català de la ciutat, el Quinto de Nadal, el pròxim 15 de desembre. El bingo és un èxit a la ciutat, amb diferents premis i lots. Enguany se celebrarà a La Ciba. De moment hi ha un màxim de 500 places ocupades, però no es descarta la possibilitat d’ampliar-ho. Una activitat dins del programa de la Festa Major d’hivern de Santa Coloma.

El Quinto de Nadal es dividirà en dues edicions. Una edició per a la gent gran, en un torn de 17:30 a 19:30 hores. L’altre torn és una edició més familiar, de 19:30 a 21 hores. Des de l’organització, s’està treballant per confirmar si es podrà dividir en més torns per ampliar les 500 inscripcions.

Els premis consistiran en diferents cistelles de Nadal amb diferents productes d’establiments de la ciutat. “El pernil és el producte que més s’espera”, explica Isuka Palau, directora del PompeuLab, sobre les cistelles oferides.

“Més de 450 persones han participat en el Quinto de Nadal”, segons el programa d’activitats del PompeuLab. Isuka Palau explica també al Mirall.net que degut a l’èxit de les edicions anteriors, enguany han hagut de canviar la ubicació del bingo. “Hem passat de 150 persones a 500”, declara Palau.

Fotos: PompeuLab