Skip to main content

Cultura

Cinquantè aniversari de la Residència Ramón Berenguer

  • Carlos Alcivar

La Residència per a gent gran de Santa Coloma Ramón Berenguer celebra enguany el seu cinquantè aniversari.  Inaugurada  l’any 1973, la Residència Ramón Berenguer, amb motiu de la celebració, comença avui, 27 d’octubre, amb un programari d’actes pel cap de setmana, dilluns 30 i el 6 de novembre.

L’acte de commemoració dels cinquanta anys començarà a les 17 hores, amb la visita del conseller de Drets Socials de la Generalitat,  Carles Campuzano, juntament amb la presència de l’alcaldessa Núria Parlon i la presentació del vídeo del cinquantè aniversari.

A les 18 hores, hi haurà una actuació musical per animar l’ambient, a càrrec de Pep Parra, Germán Bes i Edmundo Rivera.

Dissabte 28 d’octubre

El dissabte, a les 10 h, el grup de jotes de la Casa Aragón ha organitzat una missa ‘aragonesa’ amb una cerimònia caracteritzada per la seva  música i cants.

Cap a les 11:30 h, els Capgrossos del Raval, els Bastoners de Santa Coloma, les Bruixes de Gramenet i Castellers de Santa Coloma duran a terme una rua i cercavila al carrer d’Almogàvers.

Diumenge, 29 d’octubre

El diumenge, a les 16:30 h, hi haurà un espectacle de ball i dansa, a càrrec dels grups de ball de l’Associació de veïns de Can Calvet.

Dilluns 30 d’octubre

La Residència Ramón Berenguer ha volgut fer una trobada de germanor per reunir a antics treballadors i treballadores de la residència, a les 12 hores, amb un aperitiu.

Dilluns 6 de novembre

La programació d’actes finalitza el dilluns amb la Diada i festa del voluntariat pel reconeixement a les persones, entitats i grups culturals i d’animació de voluntaris. La festa se celebrarà justament un dia després del dia internacional dels voluntaris.

Foto: Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet