Skip to main content

Cultura

Oberta la convocatòria de projectes locals per a la Manifesta 15

  • Xavi López

Manifesta 15, la Biennal òmada europeu, ha iniciat una convocatòria oberta per a projectes locals en el marc de la seva 15a edició. Aquesta biennal es celebrarà a 12 ciutats de la regió metropolitana de Barcelona, incloent-hi Santa Coloma, del 8 de setembre al 24 de novembre de 2024. L'objectiu és incentivar noves visions visionàries de la transició socioecològica global.

Els candidats poden presentar les seves propostes fins a l'1 de desembre de 2023, enviant la informació requerida a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. A més, es realitzaran sessions informatives el 17 d'octubre de forma presencial a la seu Gustavo Gili i el 24 d'octubre en línia. 

Un jurat, tant nacional com internacional, avaluarà les propostes i seleccionarà un mínim de 10 projectes per integrar-los al programa principal de la biennal. Als projectes triats se'ls proporcionarà finançament, oscil·lant entre 10.000 i 15.000 euros segons la complexitat i mida del projecte.

Manifesta 15 busca projectes innovadors en espais abandonats de la regió metropolitana, animant la comunitat a abordar temes relacionats amb les arts visuals, l'ecologia, el teatre, l'arquitectura, el disseny social, la música i altres disciplines per transformar de manera sostenible la regió metropolitana.