Skip to main content

Cultura

Santako Music ret homenatge al fotògraf Sergio Mas a l'Auditori

  • Marina Tovar

L'associació de músics de Santa Coloma, Santako Music, brinda homenatge al reconegut fotògraf, amic i veí de la ciutat Sergio Mas, que va morir el passat 9 de setembre. Es farà el dissabte 7 d'octubre, de 17 a 23 hores, a l'Auditori de Can Roig i Torres.  Una tarda amb una programació plena, on hi participaran diverses associacions com les Bruixes de Gramenet, Entenem Santa Coloma LGTBI, els Gegants, els Trabucaires i moltes més.

L´acte reunirà música, espectacle i fotografia en un mateix espai. A l'entrada de l'Auditori, es podrà veure una exposició del fotògraf, i el fill, Pau Mas, punxarà música. A l'exterior, els Castellers de Santa Coloma faran una exhibició. Dins l'Auditori, hi actuaran diversos grups de dins i fora de l'associació. Entre altres, Javi Jareño, Lozano, Laura Lázaro, Enemics de l'Alè i Generació límit pujaran a l'escenari per tocar en memòria del fotògraf.

A més, entre les actuacions musicals, hi haurà un espai perquè amics i coneguts de Mas li dediquin unes paraules. “Per mi i per al Fernando, els organitzadors, era un amic. Sempre venia a totes les actuacions en què tocàvem, ha estat sempre allà, altruistament. Obert a tothom”, explica José María Santos Prebe, un dels organitzadors de l'homenatge. Dirigit a tota la ciutadania, dissabte a la tarda servirà per recordar i acomiadar el conegut fotògraf, que recorria actuacions, actes culturals o polítics, carrers, paisatges i diaris per immortalitzar la ciutat i els seus habitants.