Skip to main content

Cultura

Exposició fotogràfica de la Serralada de Marina a Singuerlín

  • Carlos Alcivar

L'exposició del 9è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada de Marina ha arribat a la ciutat, a la Sala General de la Biblioteca de Singuerlín Salvador-Cabré. Unes fotografies que recullen l'essència del Parc de la Serralada de Marina i que es van realitzar l'any passat. L'exposició de fotos va començar el 4 de setembre i estarà disponible fins al 6 d'octubre, en l'horari de l'establiment.

El concurs de l'edició passada va rebre 77 fotografies de 34 participants, de les quals només hi va haver premis per la millor col·lecció, millor paisatge i/o activitat humana, fauna i flora i millor patrimoni. En aquesta exposició s'ha recollit una mostra dels diferents participants, a més de les categories premiades.

La col·lecció guanyadora de l'any passat va ser de Joan Navarro Pujadas, amb tres fotografies sobre el patrimoni històric. També destaca la finalista, Susana Cazorla, per la categoria a millor col·lecció de fotografies.

A la categoria de paisatge i/o activitat humana tenim la mostra del badaloní Carlos de Cabo Serón, guanyador d'aquesta posició, i Jesus Ortega, premiat a la categoria de Patrimoni. Pel tema Fauna i Flora, Gonzalo Jara Giral va ser el guanyador de l'edició passada.

L'exposició de fotografies també donen importància a altres participants com J.A Rios Robles, M. Sergio López, Montserrat Dolz, Rafa Montenegro, Jesús Crespo i Jaume Sánchez.