Skip to main content

Cultura

Comença l'horari d'hivern a les quatre biblioteques

  • Marina Tovar

A partir del 12 de setembre, les quatre biblioteques de Santa Coloma deixaran enrere l'horari d'estiu i seguiran el d'hivern. Aquest canvi suposa més hores de biblioteca pels ciutadans, amb centres oberts durant tot el dia i incloent els dissabtes al calendari.

Els horaris de dilluns i dissabte són idèntics a les quatre biblioteques. Comença la setmana amb els centres només oberts durant el torn de tarda (15:30-20:30 h) i dissabte només estan accessibles al matí (10:00-14:00 h). Pel que fa a la resta de dies, cada Biblioteca té el seu horari propi. La Biblioteca Central obrirà dimarts, dimecres, dijous i divendres durant els torns de matí i de tarda, però fent una pausa al migdia.

En els altres tres centres trobem jornades completes, on les Biblioteques obren de 10:00 h a 20:30 h. A Can Peixauet, dimarts i dijous es pot accedir a la Biblioteca durant tot el dia, mentre que dimecres i divendres només a la tarda. En canvi, les Biblioteques de Singuerlín i Fondo romandran tancades dimarts i dijous al matí i obriran tot el dia els dimecres i els divendres.

Tancades festius i diumenges

Els festius i els diumenges tots els quatre centres estaran tancats. Això suposa que des del migdia de dissabte fins passades les 15:00 del dilluns, no hi haurà accés a les biblioteques públiques de la ciutat. Només estarà disponible el servei de retorn, que es pot fer en qualsevol moment a través de les bústies exteriors.