Skip to main content

Cultura

L'artista Queralt Lahoz arrenca aquest estiu una gira internacional

  • Marina Tovar

La cantant de Santa Coloma de Gramenet, Queralt Lahoz, actuarà en sis països diferents durant els mesos de juliol i agost. Va inaugurar el seu nou disc "Alto cielo" al Festival Tomavistas, a Madrid, i aquest dijous 29 de juny estrenarà la Sala Barcelona Música al Castell de Montjuïc. En unes setmanes, visitarà Nova Yok, Romania, França, Suïssa i Budapest.

L'artista colomenca començarà juliol al Vida Festival, a Vilanova i la Geltrú, continuarà a la Festa Major de Terrassa i el 8 de juliol volarà fins al festival Summer Stage. També visitarà la capital de Romania el 27 de juliol, al festival Electric Castle. A l'agost, la cantant viatjarà a Pornichet, a la costa cantàbrica de França, pel Festival Ren'Arts i Ginebra, Suïssa, pel Festival Musiques.

Entremig dels concerts internacionals retornarà a Espanya, on té planejades diverses actuacions fins al setembre, passarà per Cádiz, Cartagena, Santander, Pontevedra i diverses ciutats catalanes com Girona, Sant Feliu Sasserra o l'Alt Pirineu. Tot i que hi ha més dates per confirmar, l'última actuació serà al Festival Gigante, a Madrid, el 2 de setembre.