Skip to main content

Cultura

Nova edició del concurs de música Santako Sound

  • Xavi López

Ja està obert el període de participació en el concurs musical anomenat Santako Sound 2023. El termini per enviar les propostes s’allargarà fins al 30 de juny.  Enguany, el Santako Sound, tot i que vol servir com una eina difusora del talent musical local,  ha ampliat la seva participació a tota la província de Barcelona.

Les persones que vulguin presentar les propostes han de tenir en compte les directrius establertes en les bases del concurs. Per començar, s’accepta tot tipus de música inclosa dins del pop-rock: pop, blues, soul, rap, o dance, entre d’altres. Els interessats no han de tenir un contracte discogràfic en vigor i han de garantir un repertori original d’una durada mínima de 50 minuts en cas de ser seleccionats. Finalment, és necessari lliurar un enllaç amb un mínim de tres vídeos enregistrats en directe (concert, assaig o qualsevol altra situació), un petit dossier amb la biografia i el currículum del grup o solista, dues fotos i la fitxa d’inscripció.

Respecte als premis del concurs, se n’atorgaran dos: al millor grup de la província de Barcelona i al millor grup de Santa Coloma de Gramenet. Aquests tindran l’oportunitat d’enregistrar 10 temes de la seva pròpia autoria en els estudis del Centre Molinet, amb una durada total màxima de 45 minuts. A més, els dos grups o solistes premiats tindran l’honor de fer un concert durant la Festa Major d’Estiu.