Skip to main content

Cultura

Avui comença el Flamenc-ON amb Tauromagia al Sagarra

  • Xavi López

Arriba a Santa Coloma la quarta edició del Festival Flamenc-ON, organitzat per la Fundació Manolo Sanlúcar Aura Seguros. Avui a les 19h es portarà terme l'estrena del festival amb la representació de l'obra de dansa de Manolo Sanlúcar, "Tauromagia", i que tindrà lloc al Teatre Sagarra. 

Com en anys anteriors, el Festival també sortirà als carrers de Santa Coloma per fer partícip el veïnat de l'art flamenc. Serà el 4 de març, amb tres actuacions gratuïtes al parc Europa, Mercat Sagarra i Rambla de Sant Sebastià.

La programació del festival es pot consultar a través de la pàgina web i les xarxes del Flamenc-ON, encara que també en l'apartat d'Agenda de la darrera i la pròxima edició d'El mirall.net.

Presentació de la Fundació Manolo Sanlúcar Aura Seguros

A banda de les diverses actuacions artístiques, s'aprofita el festival per a la presentació el 25 de març de la Fundació Manolo Sanlúcar Aura Seguros, constituïda en homenatge al compositor i mestre de la guitarra mort l'agost passat, amb l'objectiu de preservar, difondre i impulsar la cultura flamenca.