Skip to main content

Cultura

Espectacles, tallers i tren màgic en la fira del Passatge d’Hivern

  • Xavier López

Els jardins del Museu Torre Balldovina acolliran el Passatge d’Hivern, la nova proposta que ens porta el Passatge Insòlit per gaudir durant les vacances d’una fira lúdica i de circ per a tota la família. Els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener tindrem cada tarda dos espectacles, tallers i el Tren Màgic. L’horari del passatge serà de 17 a 20:30h.

Des del 5 de desembre, a través del següent web, ja es poden comprar les entrades dels espectacles. El preu és de 8 euros cadascún, però es podrà comprar un pack que inclogui els dos per 15. Les entrades pels tallers costaran 3 euros i les del tren 2, i només es podran adquirir a taquilla. L’horari de cada espectacle s’intercalarà entre les 17:30 i les 19h.

La companyia Los Galindos, guanyadora del premi nacional de circ, presentarà l’espectacle Dramen Pantomímic Circus. Es tracta d’una funció totalment nova que mostrarà la força i fragilitat d’una companyia de circ. L’altre espectacle que tindrem serà el Teatre de Funàmbuls, de la companyia Circ Xic. Partint del circ tradicional, aquest es desmuntarà i reinventarà, però mantenint sempre l’essència, el risc i l’entusiasme.

L’Associació Les Colomes  portarà dos tallers en els quals la llum i la natura estaran molt presents. En els tallers, aprendrem a construir un fanalet i un arbre decoratiu per ambientar l’hivern. També podrem pujar al Tren Màgic, de la mà de l’Avalot&PassatgeInsòlit. Es tracta d’un petit trenet de tres vagons i una locomotora a pedals que iniciarà un recorregut que passarà pel màgic i misteriós bosc de llum. El viatge vindrà acompanyat de sorpreses.

Per qui vagi amb gana, l’esperarà un Food Track amb menjar adient a l’època, com dolços, crepes, xocolata calenta o xurros.