Skip to main content

Cultura

El Circ Raluy torna a la ciutat amb una “bogeria” d’espectacle

  • Sara Simonet

El conegut circ Raluy Legacy torna a Santa Coloma per quarta vegada i ho fa en gran. La companyia presenta a la nostra ciutat el seu nou espectacle “In Art we Trust”. Un espectacle que volien haver estrenat abans de la pandèmia, però que es va haver d’endarrerir fins al passat mes de juny.

Segons la codirectora del circ, Louisa Raluy, el nou espectacle “és una bogeria i el públic surt encantat”. Té una durada d’aproximadament dues hores amb un descans de 15 minuts, i per primer cop porten una atracció, “la roda de la mort”, per realitzar l’acte final i deixar a tothom bocabadat. En total hi ha uns 15 números circencs i sortiran 25 artistes a la pista. La Louisa Raluy s’encarregarà de dur a terme un número aeri, i l’espectacle comptarà amb un presentador de luxe i dues grans posades en escena.

De l’1 a l’11 de desembre, els colomencs i colomenques podran gaudir d’un dels millors circs d’Europa al costat de casa seva, concretament a l’esplanada situada davant la fàbrica de la Cacaolat. Fa aproximadament un any, el Raluy Legacy va perdre el seu fundador, el mític Louis Raluy. Tot i això, no s’han aturat i han continuat amb el llegat que ell els va deixar. A més, s’han reinventat, i amb l’objectiu d’apropar el seu món al públic han obert un hotel en un dels seus vagons.

Ara, tothom qui vulgui pot gaudir d’una experiència totalment única. Una experiència que permetrà als espectadors viure com els artistes del circ i veure, en primera persona, com s’organitzen i es preparen els espectacles.

Fotografies: Andreu Fernández.