Skip to main content

Cultura

El Passatge Insòlit organitza avui dues activitats paral·leles

  • Xavier López

Avui tenen inici les primeres activitats paral·leles del Passatge Insòlit 2022, el festival dedicat a les arts del firaire. Són activitats que no s'inclouen en el propi festival, el qual començarà el proper divendres 21. Primer hi haurà l'espectacle #MoneyForFree i, després, la presentació del llibre Barcelona Freak Show. 

La performance #MoneyForFree tindrà lloc a les 18h. Es tracta d'una perfomance urbana político-poètica presentada per la companyia de l’artista norueg John Fisherman, en la que recorrerà la ciutat donant diners gratis a qui se'l trobi.

A les 19:30h, al Centre d’Art Contemporani Can Sisteré, es presentarà el llibre Barcelona Freak Show, de l’autor català Enric H. March. El llibre parla sobre la història de les barraques de fira i els espectacles ambulants a Barcelona, des del segle XVIII al 1939. En aquest sentit, a Passatge Insòlit, el llibre Barcelona Freak Show s’hi sent com a casa, explicant la història d’un passat tràgic i fascinant alhora, però que ja no existeix, entre barraques de fira d’avui que ens fan somiar i gaudir d’espectacles insòlits.