Skip to main content

Cultura

Carmen Andújar presenta el llibre “Las mujeres de negro”

  • Toni Salvador

Avui 29 de setembre, l'escriptora colomenca nascuda a Badalona Carmen Andújar presenta el seu nou llibre "Las mujeres de negro. Una historia feminista de dos heroínas", publicat per l'editorial Con M de Mujer. L'acte, organitzat en col·laboració amb El mirall.net, es durà a terme a la Biblioteca Central i hi intervindrà la mateixa autora, acompanyada del també escriptor colomenc i historiador Salva Redón.

El llibre d'Andújar es tracta de la quarta obra de l'autora, en la qual pren la ciutat com a escenari per les aventures de les protagonistes de la història: dues dones que s'uneixen per ajudar a d'altres que es troben en situació de violència de gènere.

L'autora ha publicat diversos llibres en solitari, dos juvenils, "El guerrero azul" (2014, Ed. Mundopalabras) i "Laura Montagut i el símbolo sagrado" (2015, Ed. Mundopalabras), una novel·la negra, "la sonrisa de Notre Dame" (2017, Acen Editorial) i un infantil, "Clara, niña que se quería perder" (2019, Avant Editorial). Andújar també ha participat en diferents obres col·lectives de relats, "El enemigo interior" (Ed. Playa Àkaba), "Refugiados" (Ed. Playa Àkaba), finalista del tercer certamen internacional de microrelats 2016 de Mundopalabras, finalista del concurs "la librería más bonita del mundo" de Playa Àkaba, seleccionada a l'antologia de relats breus, "Cartas que nunca escribiste" de l'editorial Ojos Verdes Ediciones. També ha participat amb diversos relats a la revista literària "El Terral" i va guanyar el tercer premi del concurs Abanico de libros.