Skip to main content

Cultura

Èxit de l'Estiu a la Fresca: participació de més de 8000 persones

  • Sara Simonet

El passat diumenge 28 d'agost va finalitzar una nova edició de l'Estiu a la Fresca, la qual va comptar amb la participació de més de 8000 persones. Des del 30 de juny s'ha portat a terme la iniciativa en què l'Ajuntament organitza diferents activitats lúdiques adreçades a tots els públics, però especialment a la població infantil i juvenil.

Durant nou setmanes, Santa Coloma ha gaudit de dijous a diumenge de 19 h a 00h, d'un total de més de 140 activitats gratuïtes, tot i que algunes es van haver d’anul·lar per motius meteorològics. La programació d'aquestes, s'ha fet des dels àmbits de cultura, esports, infància i joventut, igualtat, civisme, convivència, LGTBI, envelliment actiu, Projecte Viu el Fondo i regidories de districte.

Aquestes s'han portat a terme en 15 espais de la ciutat. Les places de Pau Casals, Llatí, Rellotge, Mediterrània i Xavier Valls són alguns dels llocs on hem pogut trobar les propostes d'oci. Les ubicacions venien identificades amb banderoles que transmetien missatges de civisme, per tal que es respectessin els espais de les activitats.