Skip to main content

Cultura

Noves exposicions: Dona'm Corda! i Humans, més humans

  • Sara Simonet

Dissabte 3 de setembre a les 20h s’inaugurarà l’exposició Dóna’m corda!, 75 anys del CEP al Museu Torre Balldovina. Aquesta exposició, organitzada pel mateix museu, vol homenatjar el recorregut històric del Centre Excursionista Puigcastellar des dels seus inicis, l’any 1946.

S’hi presentarà un recull de fotografies, documents i objectes relacionats amb el CEP i les seves seccions, i pretén ser un petit agraïment a l’esforç continuat de totes les persones que, al llarg de setanta-cinc anys, n’han format part. L’exposició es podrà visitar fins al 20 de novembre.

Entre els dies 3 i 6 de setembre es podrà visitar al Centre d’Art Can Sisteré l’exposició Humans, més humans, títol que dona nom a la 7a edició de la Biennal d’Art de Santa Coloma. El certamen té com a objectiu fomentar la creació artística a la ciutat a partir de temes propis de la nostra contemporaneïtat. A més, en aquesta edició, es proposava als artistes que reflexionessin i fessin propostes sobre l’essència del que significa ser humà. Ja sigui la resiliència davant l’adversitat, la capacitat creativa, la manera de relacionar-nos entre nosaltres i amb l’entorn.