Skip to main content

Cultura

El Sagarra celebra 25 anys com a espai escènic de referència

  • Marina Tovar

El Teatre Sagarra ja porta 25 anys sent un espai de referència cultural, gràcies a les seves propostes teatrals i musicals. No només és l’espai escènic per excel·lència de la ciutat sinó que és un dels “equipaments culturals de primer ordre dins l’àrea Metropolitana de Barcelona”, segons explica el Teatre.

Amb l’anunci dels 25 anys, estrenen un nou programa de tardor. Començarà el 4 de setembre, de la mà de Quim Masferrer i el seu muntatge “Bona Gent”, coincidint amb la Festa Major d’Estiu. També trobem una adaptació teatralitzada de la novel·la de Carrère “L’Adversari”, amb el director Julio Manrique i els actors Pere Arquillé i Carles Martínez.

Moltes de les actuacions seran a la sala Miquelet, que obre un nou cicle de Teatre d’Aprop “La Miquelet Re-presenta” amb cinc espectacles entre setembre i novembre. Trobem els espectacles de “Miss Cosas y yo”,” Ansa y Serafín, inquilinos de la periferia”,” Pruna y Kentucky ha muerto”.

Tots els espectacles es poden trobar al cartell, que ja ha sigut publicat. El Teatre Sagarra torna amb una proposta diversa i de qualitat i per a tothom, que fa que pugui celebrar aquest 25è aniversari com un espai cultural principal de la ciutat.