Skip to main content

Actualitat

Mor una dona a la plaça de Catalunya per causes desconegudes

  • Josep M. Roca
Aquest matí, al voltant de les 8h, una dona de mitjana edat ha mort a la plaça de Catalunya. Segons les primeres informacions, la víctima s'havia apropat poc abans a la porta del CAP d'analítiques de Dr. Vilaseca - Can Mariner, situat al carrer Sant Carles. En adonar-se que el centre no obria fins a les 8, hauria decidit marxar.

Poc després, el personal de Parcs i Jardins ha trobat la dona desplomada a terra. Tot i els esforços per realitzar maniobres de reanimació, així com l'assistència del personal sanitari del CAP, que ha sortit a prestar suport, no s'ha pogut fer res per salvar-li la vida.

La dona es trobava indocumentada i, després de la intervenció dels serveis d'emergència, s'ha avisat a la policia. Els Mossos d'Esquadra han assumit el càrrec de la investigació i de fer els tràmits pertinents. Cap a les 10h, el jutge de guàrdia ha autoritzat l'aixecament del cos, que serà sotmès a l'autòpsia per determinar les causes de la mort.

L'estrèpit de les ambulàncies ha alertat el veïnat. Fonts policials consultades han indicat que, de moment, no poden oferir més detalls sobre l'incident, i que seran les proves forenses les que determinaran si la mort ha estat per causes naturals o no.

Entre les hipòtesis d'algun dels testimonis presents a l'escena, fins i tot hi ha qui creu haver vist a la víctima entre les persones que habitualment es queden a dormir a la plaça. Un fet que, fins ara, no ha estat confirmat per ningú.

Elmirall.net continuarà seguint el cas i oferirà actualitzacions a mesura que es disposi de més informació.