Skip to main content

Actualitat

Busquen Úrsula Cortés, desapareguda a Tarifa

  • Carlos Alcivar

La Guàrdia Civil, la Policia Local de Tarifa i Salvamento Marítimo estan buscant a Úrsula Cortés Olivé, una noia de Santa Coloma de 24 anys desapareguda a Tarifa (Cadis). Úrsula porta desapareguda des del divendres 28 de juny.

El seu pare, Josep Maria Cortés, expresident del Patronat de la Fundació Hospital de l’Esperit Sant (FHES), va alertar de la desaparició d’Úrsula a la Guàrdia Civil, qui va assenyalar que Úrsula tenia previst fer immersions a l’aigua ja que és graduada de la Universitat de Barcelona en Conservació i Restauració del Patrimoni Cultural, especialitzant-se en arqueologia subaquàtica i nàutica a la Universitat de Cadis (UCA).

Úrsula és de complexió prima i mesura 1,60 metres i pesa 55 quilos. Té els cabells negres i llisos. Al seu braç esquerrà té un tatuatge d’una àmfora romana. En el moment de la seva desaparició lluïa malles negres amb un jersei negre de mànigues llargues i portava botes grises i morades.

El seu cotxe és un Skoda Felicia GLX 1.9D color plata amb matrícula B-2695-UX i ha sigut trobat el passat  30 de juny en un recinte ferial de Tarifa, entre el parc de bombers i la platja de Los Lances.

A dos quilòmetres de distància del cotxe, s’ha trobat la documentació i les pertinences d’Úrsula en direcció a la Illa de Tarifa, per la zona de Platja Chica, segons fonts properes de l’operatiu de recerca d’Úrsula a Europa Sur.

Números d’emergència

La Policia Local de Tarifa demana cooperació a tothom que conegui a Úrsula. Qualsevol informació sobre Úrsula es pot trucar al número de la policia gaditana al 956 682174, a la Guàrdia Civil 062 o al número d’emergències 112. També al 607118375.

Salvamento Marítimo, sota la direcció de la Capitania Marítima d’Algesiras, ha enviat dispositius marítims i aeris per trobar a Úrsula al mar.