Skip to main content

Actualitat

Troben un crani i es vincula al desaparegut a Santa Coloma

  • Xavi López

Dos caçadors d'espàrrecs prop de l'hospital de Can Ruti de Badalona van descobrir ahir un cap humà enmig dels matolls, alertant la Guàrdia Urbana i els Mossos. L'inspecció inicial indica que podria ser el cap d'un home decapitat fa dues o tres setmanes. El cap ha sigut traslladat a l'Institut de Medicina Legal per a les proves forenses i la identificació per ADN.

Podria tractar-se de l'home desaparegut a Santa Coloma

Els Mossos investiguen, buscant la identitat de la víctima entre les persones desaparegudes, com ara Joan Pere Madurell Salles de Vic, desaparegut des del 29 de gener. La família de Madurell està en alerta i ha proporcionat mostres d'ADN, tot i que encara no s'ha portat a terme l'identificació. Joan Pere va desaparèixer després d'un cap de setmana a Santa Coloma, informant la seva xicota que estava a Badalona, on es va enregistrar en un vídeo on apareixia ell amb un altre noi. Després d'aquest missatge, no es va comunicar més i no va tornar al treball ni fer moviments bancaris.

Trobat també cos sense vida d'un sensellar

Aquest divendres 8 de març, el cos sense vida d'una persona sense sostre ha estat descobert a la zona de Can Sisteré, segons els Mossos d'Esquadra. La troballa ha tingut lloc al voltant de les 9h, i, segons les autoritats no s'han detectat indicis de criminalitat relacionada amb l'incident. En conseqüència, el cos de Mossos ha informat que ja s'ha realitzat l'aixecament del cadàver.