Skip to main content

Actualitat

Instal·lació de 25 nous aparcaments per bicicletes

  • Carlos Alcivar

En les darreres setmanes, el consistori ha instal·lat 25 aparcaments per bicicletes en diverses ubicacions de la ciutat. Es tracten de zones aparca-bicicletes en forma d’U invertida, prop dels equipaments esportius i educatius de Santa Coloma.

Les zones on s’han instal·lat els aparcaments són l’IES Numància, l’IES Torrent de les Bruixes, l’Institut Municipal d’Esports, els dos camps de futbol de Can Zam, els jardins d’Ernest Lluch (carrer Nord), a la plaça del barri Llatí (entre Mozart i Roma) i el Pavelló esportiu de La Bastida.

S’està treballant en aquests dies per la instal·lació de 8 places més per bicicletes, al CEM Can Zam i a l’avinguda Anselm de Riu 74, amb el motiu de promoure la mobilitat sostenible a Santa Coloma, oferint més aparcaments per a cicles. En total hi haurà 33 zones d’aparcament de bicicletes més a la ciutat.

Les 25 noves zones d’aparcament ja instal·lades tenen una capacitat de 66 bicicletes, segons el comunicat de l’Ajuntament. Unes dues bicicletes per cada aparcament.

Les aparca-bicicletes d’U invertida permeten al seu usuari enganxar les dues rodes del vehicle a aquest suport. Un avantatge contra els robatoris de bicis.