Skip to main content

Actualitat

Horari del cementiri, del 27 fins al dia de Tots Sants

  • Carlos Alcivar

El cementiri de Santa Coloma amplia el seu horari a partir d’avui, 27 d’octubre fins al dimecres 1 de novembre, el dia de Tots Sants. Amb motiu de la festivitat per commemorar el record dels difunts, l’horari serà de 8 a 20 hores, de forma ininterrompuda.

El pròxim dimecres, hi haurà la missa de Tots Sants, a les 9 h, i, el dijous, se celebrarà la missa dels Difunts a la mateixa hora. També hi haurà un dispositiu de la Creu Roja per evitar incidències durant el dia de Tots Sants.

El cementiri compta amb una floristeria per les persones interessades a  comprar una ofrena floral als difunts durant aquests dies.

Des de l’Ajuntament, a la via Santa Maria del cementiri hi ha habilitat l’espai de dol perinatal i neonatal  per homenatjar  les pèrdues dels nadons que no han pogut néixer o sobreviure.  

Transport públic i pàrquing

El diumenge 29 d’octubre, l’autobús B 84 funcionarà habitualment de 8 a 14 hores, però no entrarà al cementiri i finalitzarà la seva línia fins a la Carretera de la Roca, al Polígon Industrial  Bosc Llarg.

El dimecres 1 de novembre, el servei de l’autobús s’amplia de 8 a 18 hores, amb una freqüència de vint minuts per bus. El bus parteix des de Santa Rosa, amb parades a Fondo, plaça de la Vila, Les Oliveres, Can Zam i Cementiri.

Una altra alternativa és la parada de Can Zam de la línia 9 de metro, a uns 500 metres del recinte del cementiri.

Les persones que vulguin desplaçar-se en vehicle podran gaudir del pàrquing de Can Zam que estarà habilitat per a totes les persones que vulguin estacionar a prop del cementiri.

Només podran accedir fins al recinte les persones amb dificultats de mobilitat pels seus ocupants i autoritzades pels agents de la Policia Local o el personal del cementiri.