Skip to main content

Actualitat

La FAVGRAM organitza una "Jornada Veïnal"

  • Marina Tovar

La Federació d'Associacions de Veïns de Santa Coloma (Favgram) organitza una "Jornada Veïnal" el pròxim diumenge 29 d'octubre per explicar a la població què ofereixen les Associacions Veïnals al Veïnat. El matí del diumenge, de 10:30 a 14:30 h, tindran lloc diferents activitats a la Plaça de la Vila; actuacions de ball, de música i de màgia, acompanyades per una xocolatada. 

De 10:30 a 12 hores, l'Associació de Veïns de Can Calvet porta diverses actuacions de ball, des de ball en línia, a urbà, passant per country i zumba. A les 11 h, organitzaran una xocolatada. Després del ball, es presentarà la jornada veïnal i als respectius presidents de les entitats veïnals que hi participen. 

A continuació, es podrà gaudir de l'Actuació del Mago Fleky, i música per part de l'Associació de Veïns del Raval i de Can Mariner. En les carpes de les associacions s'oferiran diferents tallers als ciutadans. Participen fins a 14 associacions de veïns, així com l'Ajuntament de Santa Coloma i la Confederació catalana d'associacions veïnals.