Skip to main content

Actualitat

Matí solidari contra el càncer de mama a la Plaça de la Vila

  • Marina Tovar

La Plaça de la Vila acull, el diumenge 8 d'octubre, la quarta edició del "Pink day". Una jornada solidària per la lluita contra el càncer de mama, organitzat per Naara Studio Make Up i l'Associació Contra el Càncer de Santa Coloma de Gramenet. Per "demostrar-li al càncer que no tenim por", el "Pink day" vol canviar la concepció del Dia del Càncer de Mama, per a que no sigui una data trista, sinó de superació i celebració.

De 10 a 14 hores, s'instal·laran carpes on es podrà gaudir de serveis de maquillatge, manicura i perruqueria, entre d'altres. Amb la compra d'una polsera de 5 euros, es tindrà accés a tots els espais. S'organitzaran sortejos i molt més, i tots els beneficis aniran a l'Associació Espanyola contra el Càncer.

La jornada, amb el lema "Ballant-li a la vida", es fa en el marc de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, el pròxim 19 de setembre. En edicions anteriors, s'ha arribat a recaptar prop de 3.000 euros per la investigació de la malaltia, un càncer que, cada any, es diagnostica a més de 30.000 persones d'Espanya.