Skip to main content

Actualitat

El local Yesterday traslladarà la seva solidaritat al Sagarra

  • Xavi Chica

"Ara més que mai, sou imprescindibles" serà l'eslògan de la doble gala solidària que ha impulsat el local Yesterday per als dies 16 i 17 d'octubre al Teatre Sagarra.

Allà se celebraran dues gales de 20h a 22h amb les actuacions de diversos artistes de la ciutat (Javi Jareño i José Antonio Juárez el divendres 16, i José Luis Lozano i La Extraña Pareja dissabte 17), en un esdeveniment presentat per l'actriu colomenca Carme Hellín. Immortalitzaran les gales un repòquer de fotògrafs d'excepció: Sergio Más, Kike Serrano, Manuel Díaz, María Lorenzo i Jonatan Jiménez.

La pandèmia ha impedit al Yesterday seguir amb la seva iniciativa 12 Mesos Solidaris ja que ha hagut de tancar temporalment el seu local del carrer Major. Es tracta d'una acció benèfica per ajudar al teixit associatiu colomenc que ha recaptat 18.000 euros en els tres anys que fa que es va posar en marxa. I ara, de manera excepcional, es traslladarà al Teatre Sagarra per fer una acció especial. 

"L'objectiu aquest any era també donar visibilitat al barri de Raval i el seu gran treball amb els col·lectius més vulnerables amb 4 de les seves entitats insígnia dins el projecte d'aquest any: l'associació de veïns de Raval, Integramenet, Casals dels Infants i Centre Obert Moisès ", indica Chus Dovi, propietari de l'Yesterday i impulsor d'aquesta doble gala. L'esdeveniment també servirà per donar un cop de mà a altres vuit entitats de diferents sectors: Entenem, Les Sufragistes, Fundació Tallers, Creu Roja, AM.MA.ME, Caminem amb Bruno, Ningú sense Llar i la PAHV.

Les entrades valdran 7 euros i hi haurà dos punts de venda: al local de la Fundació Integramenet, a la Plaça de les Cultures 6, i al local Yesterday, al carrer Major 24. Seran necessàries les dades dels assistents i el seu DNI per protocol sanitari (l'aforament serà de 270 localitats). La recaptació es destinarà íntegrament a impulsar projectes locals dedicats a l'atenció de persones vulnerables, projectes que escolliran aquestes entitats.