Skip to main content

Actualitat

Demà s'escenificarà l'acord del Pacte Local per a la Reconstrucció

  • Xavi Chica

Demà els portaveus dels diferents grups municipals (PSC, Ciutadans, En Comú Podem i ERC) escenificaran a la sala de plens la signatura del Pacte Local per a la Reconstrucció Econòmica i Social, un acord extraordinari per fer front a l'actual situació d'emergència derivada de la pandèmia de la Covid-19. 

Malgrat que aquesta signatura no s'ha anunciat en cap comunicat, El Mirall.net ha pogut saber que l'acte tindrà lloc a la sala de plens a partir de les 11 hores i que només acudiran en principi els portaveus dels grups municipals. 

D'altra banda, el ple municipal extraordinari que teòricament s'havia de celebrar demà dimecres 22 de juliol s'ha endarrerit finalment fins al proper dilluns (11h), tot i que tampoc s'ha fet cap mena de comunicat als mitjans. En aquest ple, se sotmetrà a votació la proposta de convocatòria de les places de tot el personal directiu de l'Ajuntament. La gerència municipal i vuit alts càrrecs tècnics corresponents a les àrees de Cutura i Esports, Serveis Territorials i altres regidories hauran de demostrar en aquest procés un meritatge per accedir a les places enfront d'altres possibles candidats.