Skip to main content

Esports

El colomenc Adolfo, a punt per disputar el Mundial de futbol sala

  • Dani Mormuz

El jugador colomenc de futbol sala Adolfo Fernández debutarà aquest diumenge 15 de setembre al Mundial amb la selecció espanyola. L’actual jugador del FC Barcelona ja es troba a Uzbekistán, seu del Mundial, juntament amb els altres 13 escollits pel seleccionador Fede Vidal.

Espanya es troba dins del grup D de la competició, i haurà d’enfrontar-se a Kazakhstan, Nova Zelanda i Líbia, per tal d’aconseguir la classificació a vuitens de final. El primer partit serà el diumenge 15 de setembre contra Kazakhstan, a les 14:30h. El dimecres 18 es veuran les cares contra Nova Zelanda, a les 17h, i el dissabte 21 culminaran la fase jugant contra Líbia, a les 14:30h. Els partits es podran seguir a través de Teledeporte.

La selecció espanyola arriba al Mundial després d’una bona fase de partits amistosos de preparació. Ha guanyat al Marroc per 2-4, a Hongria per 5-1, a Costa Rica per 4-0, a Tadjikstan per 2-9 i a Països Baixos per 0-10. Només ha perdut un altre amistós contra el Marroc per 4-1, i ha empatat 2-2 contra França.

L’equip arriba amb l’objectiu d’avançar fins a la final de la competició, que es disputarà el diumenge 6 d’octubre, i aconseguir la tercera estrella per la selecció, després d’haver guanyat el Mundial en els anys 2000 i 2004.

Adolfo, com a ala, tindrà un paper determinant en atac, en una llista de convocats que barreja joventut i veterania. Aquests dies, els jugadors es preparen i s’entrenen a Andidjan, la ciutat on disputaran la fase de grups.