Skip to main content

Esports

Inscripcions obertes per córrer la Cursa i Caminada per la Vida

  • Xavi López

El proper 20 d'octubre tindrà lloc la XX Cursa i Caminada per la Vida a Santa Coloma, un esdeveniment solidari organitzat per l'Associació Contra el Càncer de Santa Coloma de Gramenet. La cita serà a les 10h al Parc de Can Zam, on participants de totes les edats podran gaudir d'un recorregut de 5 km que es pot fer corrent o caminant, amb una durada màxima de 90 minuts.

Amb la inscripció, que ja està oberta, els participants rebran una samarreta, un dorsal i avituallament, contribuint així a la lluita contra el càncer. L'esdeveniment compta amb el patrocini de diverses entitats com CER, Direxis Tusgsal, Claramunt Food Service, Don Martin, i Peixateria Toni Ortiz, així com amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, la Diputació de Barcelona, Fundació Tallers, Consum, Solan de Cabras, Deichmann, Rotarys, i Seguros Aura. El Media Partner de l'esdeveniment és El Periódico.

Detalls de les inscripcions

Les inscripcions es poden fer fins al 18 d'octubre, tant en línia com presencialment. Les inscripcions en línia es poden realitzar a través de la plataforma RockTheSport fins al 18 d'octubre a les 12 h. Els dorsals i les samarretes es podran recollir els dies 17 i 18 d'octubre, de 17 h a 20 h, al Centre Cívic Riu, o bé el mateix dia de la cursa al Parc de Can Zam.

Les inscripcions presencials es poden fer als següents punts:

  • Centre Cívic Riu (de dilluns a divendres, de 17 h a 20 h)
  • Punts Fundació Tallers: Centre Cívic Singuerlín, Centre Cívic Riu, Centre Cívic Llatí, Botiga Swing i Església Major (dilluns, dimecres i dijous de 10 h a 13 h)
  • CER (seguint l’horari habitual del centre)
  • Botiga Swing, Botiga Esports Jovic, i Perruqueria Gomina2 (segons l’horari de botiga)

Aquest any, els participants que es registrin presencialment rebran la seva samarreta i dorsal en el moment de la inscripció.

Activitats durant l'esdeveniment

A més de la cursa i caminada, el 20 d'octubre hi haurà activitats lúdiques per a tota la família gràcies a la col·laboració de diferents entitats de Santa Coloma. Entre les activitats previstes hi ha música amb les DJ’s Meigas, batucada i malabars amb els Dimonis de Santa Coloma, una catifa solidària a càrrec de l’Associació de Catifaires de Santa Coloma, grafitti participatiu i cotxes infantils amb JAK.

A partir de les 11:15 h, els assistents podran gaudir de diverses masterclass de ball: ball en línia i zumba amb Esports i Salut, i salsa, batxata i flamenc amb Sensaciones.