Skip to main content

Esports

La Grama s’estrena demà en lliga contra l’Atlètic Lleida

  • Josep M. Roca

La FE Grama s'estrenarà demà a la lliga de Tercera RFEF. L'equip colomenc cercarà començar amb victòria, tot i que debutar a fora de casa ho complica una mica, ni que el rival sigui un dels tres equips que venen de l'ascens de Lliga Èlit. La primera jornada de la Tercera RFEF grup V comença a lleida.

Aquest diumenge 8 de setembre, els nois de la Grama visitaran a l’Atlètic Lleida en el primer de partit oficial de la temporada. El partit es jugarà a les 12 h en el camp municipal de Ramon Farrús, de la capital de la terra ferma. En principi, es pot escoltar la locució del partit a través de Ràdio Grama a la web del club. També hi haurà connexions dins el carrussel de Marcador Catalunya, 11 a 14:30 que lidera Ricard Vicente i que es pot escoltar a l'emissora convencional (89,1 de la FM) o en l'APP per a ordinador i mòbil.

El conjunt de Joan Esteve arrencarà en la primera jornada com a visitant en un partit en què els lleidatans debuten a Tercera RFEF després de la seva històrica final d’ascens en el play-off contra la UE Figueres. Segons la informació causen baixa pel partit a Lleida Palomeque, Yassin i Varona, per lesió, i el devanter Gerardo Morales, en no tenir encara tramitada la seva fitxa.

En els darrers dos partits de pretemporada la Grama no ha perdut. Contra el CF Martorell, els colomencs van consolidar la victòria amb un 1-4. Contra el CE Júpiter no hi hagueren gols i el partits va acabar amb un 0-0, però amb un penal aturat en els últims minuts pel porter colomenc Sergio Fernández.

La Grama porta cinc anys consecutius disputant la lliga de Tercera RFEF. L’objectiu, des de llavors, ha sigut sempre el mateix; lluitar per pujar a la Segona RFEF. Enguany, aquesta lluita per estar entre els millors serà més forta amb la presència  Cerdanyola i el Manresa que han baixat de categoria, L’Hospitalet, el Prat i el Vilassar com a potencials rivals, però també ha reforçat bé la plantilla el veí Badalona.  

La Grama no es confiarà en el partit de demà i vol emportar-se els primers tres punts de la temporada contra l’Atlètic Lleida per començar amb bon peu la classificació. Un triomf que no serà senzill.  

 

Fotos: Fundació Esportiva Grama (X)