Skip to main content

Esports

La Grama continua ajustant-se en la seva pretemporada

  • Carlos Alcivar

La FE Grama continua el seu calendari de partits de pretemporada per la seva preparació de cara al pròxim 8 de setembre, data en què començarà oficialment la nova temporada. El conjunt de Joan Esteve ha visitat l’Estadi Olímpic de Terrassa per mesurar-se contra el Terrassa en un partit ajustat en la primera part que van perdre els colomencs per 2-1.

La Grama avisava a la porteria dels rogencs amb una gran parada del porter del Terrassa en els primers minuts de partit. Malgrat l’avís de la Grama, els terrassencs van estrenar el marcador al minut 11’ de la primera part amb una pilota en llarg que va acabar als peus de Buenacasa, per després regatejar i amagar amb la cama dreta a Sergio Fernández i quedar sols davant la porteria de la Grama.

Sis minuts després del primer gol, un pas en llarg a l’espai de la defensa rogenca va permetre a Roger García córrer fins a l’interior de l’àrea del Terrassa  per xutar entre les cames del porter Marcos del Terrassa. Un gol que valia l’empat i que pujava la moral de la Grama contra l’equip de Segona RFEF.

El conjunt de Chus Trujillo va pressionar per la banda dreta del camp, amb centres i rematades sense gaire succès. La Grama també tindria ocasions de gol amb un xut de Walid que no tindria èxit davant la porteria. El porter de la Grama, Sergio Fernández, acabaria amb les il·lusions d’un contraatac de l’equip rogenc que s’apropava ràpidament per la banda dreta.

Malgrat l’esforç notori de l’equip colomenc, en el descompte de la primera part, Buenacasa faria un doblet a Sergio Fernández amb un córner mal rebutjat que remataria enlaire per sentenciar el 2-1 de partit.

Darrera setmana de pretemporada

La FE Grama continua preparant-se i ja només li queden dos darrers partits de pretemporada que seran fora de casa. El següent partit serà contra el Martorell, el pròxim dissabte 31 d’agost. L’endemà, 1 de setembre, la Grama jugarà contra el Júpiter per acabar d’ajustar la plantilla colomenca i estrenar-se a la lliga de Tercera RFEF el 8 de setembre contra l’Atlètic Lleida.

Fotos: Fundació Esportiva Grama (X).