Skip to main content

Esports

Sergio Gómez guanya l’or i Aleixandri es queda sense bronze

• Carlos Alcivar

Una bona final disputada en la història dels Jocs Olímpics. El jugador badaloní Sergio Gómez, capità i titular indiscutible en la Selecció Espanyola durant aquests Jocs Olímpics, es va alçar amb la medalla d’or després de vèncer a França en la pròrroga per 5-3.

La Roja va jugar un partit frenètic en el Parc dels Prínceps. Els bleus van jugar amb molta intensitat física. De fet, pocs minuts de començar Sergio Gómez va demanar assistència mèdica després d’un cop.

Els francesos van començar guanyant als deu minuts, però un doblet de Fermín va encapçalar el partit pel conjunt de Santi Denia. El gol de falta d’Álex Baena semblaria l’assegurança de la medalla d’or, però un remat de Akilouché i un penal polèmic van empatar el partit.

A la pròrroga, el doblet de Camello va permetre la victòria espanyola. Sergio Gómez va jugar els 120 minuts de partit, essent una peça clau de l’equip i amb dues ocasions per marcar. El badaloní, però criat a Santa Coloma, serà presentat com a nou jugador de la Real Sociedad.

La Selecció Femenina cau davant Alemanya

Malauradament, l’equip femení no va tenir la mateixa sort. El partit de tercera i quarta posició de futbol femení es va disputar també el passat divendres. La plantilla de Montse Tomé va caure amb la victòria alemanya, amb un gol de penal de Gwin.

La colomenca Laia Aleixandri va ser central titular, tot i que les diverses ocasions de la Selecció Espanyola no van triomfar. La final va ser molt dura en unes olimpíades que han acabat amb sabor agredolç per les noies.