Skip to main content

Esports

Industrias ja té el calendari de partits de la LNFS 24-25

  • Carlos Alcivar

Industrias Santa Coloma ja té definit el calendari de partits per a la temporada 2024-2025 a la Lliga Nacional de Futbol Sala (LNFS). La principal novetat d'aquest any és el format asimètric, en què l'ordre dels partits de la primera volta no coincidirà amb el de la segona.

El debut d'Industrias Santa Coloma serà a casa contra l'actual Campió d'Europa, Palma Futsal, el 12 d'octubre. Un primer partit al Pavelló Nou que promet ser emocionant i un bon test per a l'equip. El següent desplaçament serà contra el Córdoba el 19 d'octubre, seguit del derbi contra el Barça el 26 d'octubre, també al Pavelló Nou.

El 2 de novembre, l'equip viatjarà a Torrejón de Ardoz per enfrontar-se al Movistar Inter, un altre partit clau en el calendari inicial. El 9 de novembre, rebrà l'Osasuna Magna Xota a casa, mentre que el 16 de novembre es desplaçarà al sud per jugar contra ElPozo Murcia Costa Cálida.

El 19 de novembre, Industrias jugarà de local contra el Jaén Paraíso Interior, seguit d'un viatge a Cartagena per enfrontar-se al Jimbee Cartagena el 23 de novembre. El 30 de novembre, al Pavelló Nou, l'equip jugarà contra el Queso Hidalgo Manzanares FS.

Després de Nadal, el 4 de gener, tocarà visitar el Wanapix AD Sala 10, seguit d'un partit a casa contra el Valdepeñas l'11 de gener. La primera volta conclourà el 25 de gener amb un desplaçament per enfrontar-se a l'ATP Iluminación Tudelano Ribera Navarra.

A la segona volta, els de Xavi Closas rebran un altre cop als rivals, amb un total de set partits al Pavelló Nou i vuit desplaçaments. El derbi al Palau Blaugrana està fixat per al 22 de febrer de 2025.

Acabada la primera volta, els vuit primers jugaran la Copa d'Espanya i es classificaran per al play-off del títol de lliga al finalitzar la segona volta.

Adolfo, convocat al Mundial d’Uzbekistan

El colomenc i jugador del Barça, Adolfo Fernández, ha estat convocat per jugar al pròxim Mundial de futbol sala d’Uzbekistan, sota les ordres del director tècnic Fede Vidal. D’altra banda, Corso també jugarà al Mundial amb Argentina.

Adolfo s’estrenarà el 15 de setembre, a les 14:30 h, contra Kazakhstan, al grup D, però abans de la competició, la Selecció espanyola de futbol sala disputarà set amistosos. El primer, contra el Marroc, el 12 d’agost.

Els partits del Mundial de futbol sala es podran veure a Teledeporte.

Fotos: Industriasmedia