Skip to main content

Esports

Oriol Roca debuta avui a l’Open del Roland Garros

• Josep M. Roca

El tenista Oriol Roca debuta avui dimarts a l’Open de France Roland Garros a partir de les 12:30 hores contra Dennis Novak (209 del món ATP) a la pista 4 del complex de l’Obert de França.

Dennis Novak és austríac i és nascut, com l’Oriol, al 1993. El temps inestable a la capital francesa pot fer que la jornada es disputi amb retard per culpa de la pluja que el diumenge ja va obligar a ajornar encontres.

Oriol Roca arriba amb el seu millor rànking històric, posicionat com a 162 del món. El dissabte passat, va guanyar la final del Challenger 75 de Tunis contra el francès Valentin Royer. Amb aquest triomf, va aconseguir el seu segon títol en aquesta categoria.

La prèvia del torneig de Roland Garros la juguen 128 tenistes (9 d’ells convidats) i són 16 els que es classifiquen, desprès de jugar tres partits al millor de tres sets (la prova final es juga al millor de cinc sets).

Fotografia: Entrenament de diumenge, amb Joao Faria, portuguès que va guanyar el Challenger d’Oeiras (Portugal) dissabte passat