Skip to main content

Esports

Dinamic triomfa als Campionats d'Espanya Fitkid de Blanes

  • Alejandro Díaz

L’escola de ball Dinamic Santa Coloma ha triomfat als Campionats d’Espanya Fitkid 2024 celebrats a Blanes. Dinamic ha tornat a marcar terreny a escala nacional emportant-se fins a set medalles i una quarta posició en el campionat celebrat del 27 d’abril a l’1 de maig. Aquest any s’ha allargat la competició a cinc dies donada l’altíssima participació: 2030 participants de 50 clubs espanyols. 

La club colomenc ha obtingut tres medalles d’or amb el grupo kid promo, el grup júnior promo i la categoria individual, amb David Ventura. A més, Nahia Ojeda ha guanyat una medalla de plata i els tres bronzes arriben de la mà de Paula Cifuentes, Fantasi equip adult i equip fitkid adult.

Cifuentes també ha ocupat la tercera posició en la categoria Fitkid Júnior durant l’Open Internacional que se celebrava conjuntament pels seus trenta anys que complien aquest 2024, on participaven altres països.

Des de Dinamic, transmeten que la seva sensació és que ha estat una experiència molt bona, amb un treball on s’han aconseguit molts objectius. A més, consideren que estan satisfets perquè es mantenen en una bona posició. El club complirà 8 anys el mes que ve i el club remarca la impressionant evolució que ha tingut i com han pogut fer-se reconeguts en un temps tan reduït.