Skip to main content

Esports

Inscripcions obertes per córrer a la Vigía Trail 2024

  • Xavi López

L'organització Running Vigía ha anunciat l'obertura d'inscripcions per a l'edició de la Vigía Trail 2024, en la qual celebren el seu desè aniversari. Amb data programada per al 26 de maig, els corredors estan convidats a participar en aquesta prova que es desenvolupa principalment en la Serralada Marina.

Aquest esdeveniment ofereix als participants dues distàncies: 21 quilòmetres i 13 quilòmetres. La primera combina trams de trialeras i pistes forestals, mentre que la de 13 quilòmetres només es desenvoluparà en pistes forestals. En tots dos casos, els punts de sortida i arribada seran en el Complex Esportiu Torribera. 

Les inscripcions estan obertes a tots els corredors que completin el procés de registre a través de Xip groc. El cost per a apuntar-se depèn de la distància que es triï. En la carrera de 21 quilòmetres és de 25€ amb xip groc propi o 27€ amb xip de lloguer, mentre que per a la carrera de 13 quilòmetres és de 15 € amb xip groc propi o 17 € amb xip de lloguer.

La ruta portarà als corredors a través d'alguns dels llocs més emblemàtics de la Serralada, des del Poblat Ibèric fins a les Ermites de Sant Onofre i Sant Climent, així com el monestir de Sant Jeroni de la Murtra.