Skip to main content

Esports

Industrias goleja el Betis i segueix a prop d'entrar al play-off

• Dani Mormuz

Industrias torna a sumar tres punts després de guanyar al Betis el passat divendres per 6-1. L’equip industrial va ser clarament superior al seu rival, tot i que els verd-i-blancs van ser els primers en anotar.

Raúl Jiménez va aprofitar una falta comesa en la frontal de l’àrea per posar el 0-1 i avançar-se en el marcador al minut 4 de partit. La van tornar a tenir Povea i Piqueras, però Borja Puerta va saber reaccionar a temps. Per part dels industrials, ho va intentar Hirata, però la pilota es va topar amb el pal.

Al minut 15, Peña va aprofitar la incorporació en atac de Borja per a posar l’empat en el marcador. Quatre minuts després, Verdejo posava el 2-1 des dels deu metres gràcies a una falta de Roger. Abans del descans, l’equip arbitral va anular un gol de Khalid perquè la pilota havia rebassat la línia de banda.

En la segona part, els industrials no van patir gaire per mantenir el resultat. A més, el conjunt verd-i-blanc va estar uns minuts amb un jugador menys després l’expulsió de Carrasco. L’equip de Xavi Closas no va saber aprofitar aquesta superioritat numèrica, però un cop el Betis va recuperar un cinquè jugador Khalid va posar el 3-1 al marcador.

Els verd-i-blancs no van saber reaccionar en el que restava de partit, i Povill va ampliar l’avantatge a 4-1 quan quedaven menys de cinc minuts pel final. Els de Bruno García ho van intentar amb cinc jugadors al camp, però es van trobar amb una altra expulsió, la de Roger per doble targeta groga.

En els darrers minuts, Verdejo va anotar el 5-1, i poc després va assistir Cardona, que va sentenciar el partit amb un 6-1. Els industrials van passar per davant d’un Betis que té una gran afició a Catalunya, i molts es van apropar fins a Santa Coloma per donar suport al seu equip. El Pavelló Nou estava a vessar entre ambdues aficions.

Després d’aquesta jornada, Industrias se situa en novena plaça, fora del play-off, empatats a 30 punts amb el Viña Albali Valdepeñas. El proper divendres 1 de març a les 21h, els industrials visitaran l’Inter de Movistar.

Fotografies: Industriasmedia