Skip to main content

Esports

La Grama millora el joc, venç al Peralada i opta a l’ascens

  • Josep M. Roca

En només quatre setmanes, la història de la FE Grama a la Tercera Federació ha canviat. Amb nou punts sumats de dotze possibles, tres victòries i la derrota al difícil camp de la Muntanyesa, l’equip ha passat de flirtejar amb la zona de descens a mirar cap als llocs de play off d’ascens, dels quals només es troba a tres punts.

És el que tenen els resultats. Però, a més, davant el Peralada, en la darrera jornada a casa, l’equip va jugar el seu millor partit. L’1-0 aconseguit per Peris en una excepcional jugada coral de tot l’equip va ser suficient per guanyar, però no valora els mèrits dels colomencs, que van ser molt superiors a un equip empordanès que va plantejar un partit molt a la defensiva.

La Grama va tenir prou ocasions com per golejar al seu rival, però la manca d’encert algunes vegades i de sort en d’altres van posar en perill el resultat, ja que els xampanyers van gaudir d’un parell d’oportunitats molt clares per empatar. Però el bon moment del porter Sergio va saber anul·lar les opcions visitants que van anar a porta.

Hagués estat injust no guanyar el partit. Els blaus van tocar bé la bola, van combinar amb més velocitat i encert que en els partits anteriors i van crear ocasions. L’equip de Jose Solivelles va presentar una bona cara davant un públic que començava a creure en l’equip. Un bon joc que caldrà seguir mostrant diumenge vinent al camp de la Pobla de Mafumet. Després, el dia 17, partit contra el Vilassar per tancar l’any i acabar-lo de manera molt diferent i més esperançadora que el 2022.

El juvenil guanya a Lloret i surt del descens

La victòria del Juvenil de Lliga Nacional a Lloret per 1-2, ha permès el conjunt colomenc sortir de la zona de descens i enfilar-se cap a la zona mitja de la taula.

El conjunt blau ha millorat els resultats en els darrers partits, sobre tot a domicili, on ha guanyar els dos darrers encontres. És a cada on el conjunt de Pol Font on ha sumat la majoria de punts. A casa, només dois empats. Diumenge, amb la visita del Figueres, caldrà donar-li la colta a la situació.

Fotos: Kike Serrano.