Skip to main content

Esports

Inscripcions obertes per la cursa solidària La Nadalenca

  • Xavi López

Ja s'han obert les inscripcions per a la cursa solidària La Nadalenca d'enguany. Aquest esdeveniment, que pretén ser una celebració oberta a tothom, també té com a objectiu recaptar fons per a la campanya "Cap nen sense joguina."

Les inscripcions es poden realitzar a través del lloc web oficial de l'esdeveniment xipgroc. El cost de la inscripció és de 5 euros amb xip Groc propi i de 7 euros amb lloguer de xip. És important destacar que les inscripcions es tancaran el 12 de desembre a les 11h o quan s'arribi a un màxim de 2.000 participants.

Els participants tindran l'oportunitat de recollir els dorsals i obsequis a la Plaça del Rellotge el divendres 15 de desembre, de 17 a 20:30h, i a la plaça de la Vila el dissabte 16 de desembre, de 10 a 19h. Els obsequis inclouran una samarreta i un barret d'elf.

La cursa

La Nadalenca oferirà un recorregut de 5km marcat i presencial, amb sortida i arribada a la plaça de la Vila. La prova tindrà lloc el 16 de desembre a les 20h. A més, la Cursa inclourà 6 punts d'animació al llarg del recorregut, a més de l'animació a la sortida i l'arribada. També es realitzarà una classe de Zumba a les 18:30h, a càrrec de DUIN Rambla Fondo, per mantenir l'energia alta i la diversió.

La cursa també oferirà premis i categories per als participants, amb reconeixement als primers tres classificats de la categoria general i a les categories de Veterà (de 41 a 50 anys) i Màster (a partir de 51 anys). No es repetiran premis per als primers de la categoria general si també són Veterans o Màsters. A més, hi haurà premis especials per als campions locals si aquests coincideixen amb els primers de la categoria general.

La cursa disposarà de servei de guarda-roba i avituallament a l'arribada, garantint una experiència agradable per als participants. El recorregut de la prova es revelarà properament i es proporcionarà als inscrits.

Cal tenir en compte que els menors de 16 anys hauran de presentar una autorització dels tutors, que es podrà descarregar al moment de fer la inscripció.