Skip to main content

Esports

La FE Grama juga un amistòs avui contra el Terrassa FC

  • Carlos Alcivar

El conjunt de la FE Grama disputarà avui, a les 20h, un partit amistòs el Terrassa FC, equip de Segona RFEF. El partit es disputarà en el Nou Camp Municipal.

El calendari de pretemporada continua complint-se en la preparació de l'equip de Jose Solivelles per aquest nou any. El conjunt colomenc, després de la derrota (3-4) contra la UE Olot en la primera fase eliminatòria de la Copa Catalunya Absoluta, rebrà avui en el seu camp el Terrassa FC en el primer dels sis encontres amistosos que jugarà abans de començar la competició lliguera el 10 de setembre.

Ja està definitr el calendari d'aquesta pretemporada. El proper partit el jugarà fora de casa contra la UE Rubí el pròxim diumenge. Tres dies després, tornarà a casa per mesurar-se contra Badalona Futur. El CE Granollers serà el rival dels colomencs el dissabte 26 d'agost.

Els últims dos partits els jugarà fora de casa, el diumenge 27 contra el CF Santboià i el 3 diumenge de setembre contra l'UA Horta, en el que serà el darrer compromís amistòs dels colomencs.

La FE Grama continua treballant amb l'equip en l'espera d'alguna oportunitat de mercat abans que es tanqui el termini. La plantilla té 19 fitxes i queden tres places disponibles encara per poder incorporar si el cos tècnic ho considera interessant.

La Lliga de Tercera RFEF, en la qual participa la FE Grama en el grup V que correspòn a la Territorial Catalana, començarà el diumenge 10 de setembre. El primer partit de temporada dels colomencs serà contra L'Hospitalet, en el municipal de la localitat costera. L'horari estrà marcat a les 12 del migdia..