Skip to main content

Esports

Industrias nota les baixes i cau contra Jimbee Cartagena

• Xavi López

Industrias va desaprofitar ahi l'oportunitat d'entrar a les posicions de play-off. Els de Xavi Closas van caure al Pavelló Nou (1-2) davant Jimbee Cartagena, en un partit marcat per les absències de Khalid i Corso.

Des de l'inici, tots dos equips van demostrar gran verticalitat, i el primer gol va arribar aviat gràcies a Cardona, qui es va desfer de la seva marca per definir al pal llarg al cap de tres minuts (1-0). El Jimbee va respondre amb intents perillosos, essent Motta el protagonista de diversos xuts. L'empat va arribar al minut 18, amb Bebe desbordant per la banda i Jesús empenyent la pilota al segon pal (1-1). Malgrat un doble penal executat per Àlex Verdejo frustrat per Chemi abans del descans, el partit es va mantenir igualat.

En la segona meitat, Bebe va sorprendre amb una genialitat en adonar-se de la posició de Borja Puerta, qui estava fora de la porteria. Va aconseguir marcar des de gairebé la seva porteria, avançant al Jimbee en el marcador (1-2). Malgrat els intents d'Industrias amb el joc de cinc en els darrers minuts, Jimbee Cartagena es va defensar amb solidesa i es va endur els tres punts en un encontre molt disputat.

Amb la derrota Industrias va deixar escapar l'oportunitat de col·locar-se en la vuitena posició, tot i que Inter FS encara ha de jugar el seu partit contra Quesos Hidalgo Manzanares. Si els madrilenys aconsegueixen guanyar, obririen fins els quatre punts la distància respecte Industrias, el complicaria encara més l'accés al play-off pel títol.