Skip to main content

Esports

La Primera Divisió de futbol sala s’atura durant un mes

  • Xavi López

Tot i que recentment els equips han tornat de les vacances nadalenques, la Primera Divisió de futbol sala torna a estar aturada i, aquest cop, tocarà esperar fins el 14 de febrer. El motiu, l’arribada de la Copa Amèrica 2024, la qual es durà a terme del 2 al 10 de febrer a Paraguai.

Per aquesta aturada, Industrias no comptarà amb el seu capità Sebastián Corso. L’ala argentí ha estat convocat per la selecció “albiceleste ”, a la qual s’incorporarà aquesta mateixa setmana. Pel que fa a la resta de l’equip, Xavi Closas ha decidit donar vacances a la plantilla fins el 23 de gener.

Peñíscola, proper rival

A la represa de la competició lligueta, Industrias es veurà les cares amb el Peñíscola, equip que està a cinc punts dels industrials i que tan sols ha sumat un punt dels últims nou. Tot i això, aquest únic punt el van aconseguir davant el Barça, en un partit que fins i tot van poder guanyar, però que els blaugranes van empatar a faltar d’un minut per acabar (3-3). A més, Industrias va perdre en el partit de la primera volta disputat al pavelló Juan Vizcarro (7-5). Pot semblar un partit “assequible” per la seva posició en lliga, però el Peñíscola ha demostrat tenir arguments per complicar-li la vida a qualsevol.

També s’ha de dir, però, que malgrat la darrera eliminació en Copa del Rei, Industrias està demostrant un bon nivell, capgirant la situació d’inici de temporada. Industrias haurà de tornar a fer del Pavelló Nou un fortí. De les set victòries en lliga, cinc s’han aconseguit a casa.

Que l’aturada per seleccions serveixi per agafar forces i afrontar el que resta de temporada en les millors condicions possibles.

Foto: Industriasmedia