Skip to main content

Esports

Industrias se les veu avui amb Ribera Navarra a les 19:30h

  • Xavi López

Un cop acabades les festes, Industrias torna a la feina amb el primer partit de lliga de l’any. Els de Xavi Closas reben avui a les 19:30h al Ribera Navarra, penúltim classificat.

El Pavelló Nou acollirà un partit molt important per Industrias per tal de mantenir-se a prop de les posicions de play-off pel títol de lliga. El conjunt industrial arrossega dues derrotes en les dues darreres jornades, pel que necessita canviar la dinàmica i tornar a sumar de tres, tenint en compte sobretot que s’enfronta a un rival, en principi, més feble. En principi, primer, perquè al futbol tot pot passar i, segon, perquè al partit de la primera volta Industrias va patir fins l'últim moment per treure un punt del Ciudad de Tudela després d'empatar 5-5.

En els darrers partits d’Industrias s’ha pogut veure que els errors, sobretot en defensa, s’estan pagant molt car. Una quantitat notable dels gols que està encaixant l’equip han arribat per pèrdues en la sortida de pilota, el que en la majoria de casos deixava a Borja Puerta en situacions molt compromeses. Si bé és cert que el joc d’Industrias es caracteritza per ser dinàmic i atrevit, cal trobar un equilibri per tal que l’equip arrisqui però que una recuperació rival no els agafi tant desprevinguts.