Skip to main content

Esports

Industrias lluitarà per la vuitena plaça en un final de lliga trepidant

  • Xavi López

A la recta final de la temporada de la Lliga Nacional de Futbol Sala, les opcions d'assolir la vuitena plaça estan obertes per a Industrias Santa Coloma, però també per a Quesos El Hidalgo Manzanares. Tots dos equips, han aconseguit mantenir viva la baralla per l'últim lloc classificatori, després d'una sèrie de resultats favorables a les últimes jornades. Els de Xavi Closas visiten demà a les 18:30h el pavelló de Viña Albali Valdepeñas, la primera de les finals per accedir a aquest play-off.

Amb l'objectiu de la permanència ja assegurat matemàticament, l'empat entre Viña Albali Valdepeñas i Inter FS ha permès a Industrias mantenir vives les esperances d'assolir el vuitè lloc. Tot i això, per aconseguir-ho, haurà de superar dos desafiaments crucials en les dues últimes jornades. En primer lloc, hauran de guanyar a Valdepeñas, mentre que, alhora, esperen que Noia Portus Apostoli no aconsegueixi vèncer Inter FS a l'Agustín Mourís.

L'equip industrial compta amb un avantatge addicional en aquesta disputa, ja que s'enfrontarà directament a Noia Portus Apostoli a la darrera jornada. Aquesta confrontació directa podria ser determinant per a les seves aspiracions d'assegurar la vuitena posició.