Skip to main content

Esports

Industrias s'emporta de Cartagena una dura derrota (7-1)

• Xavier López

La bona ratxa de victòries d’Industrias va acabar a Cartagena en un matx on els colomencs van rebre una contundent golejada (7-1).

En una primera part amb molt de ritme i bons minuts per als dos conjunts, les ocasions van arribar a les dues porteries. Les més clares van ser les de Povill, que va enviar un xut fora per poc, i Khalid, que va topar amb Chemi fins a dues vegades. Tot i això, a l'equador del primer temps, Jimbee va sorprendre amb dos gols consecutius.

Xavi Closas va sol·licitar temps mort i després d'aquest, Àlex Lacambra, jugador del filial, va debutar a Primera Divisió i va participar en diverses rotacions al llarg del partit. Tot i el resultat advers, els nostres ho van seguir intentant i van tenir ocasions per retallar distàncies. Un xut al pal de Nil després d'una jugada individual de Cardona al minut 17 va ser la més clara abans del descans, al qual es va arribar amb el 3-0 després del gol de Lucao a l'últim minut.

A la segona part el guió va canviar, Jimbee Cartagena va ser superior i amb el pas dels minuts va anar ampliant distàncies al marcador. Als primers cinc minuts del segon temps, Mellado va posar el 5-0 i Waltinho, que va aprofitar un error en l’elaboració, va el sisè a porta buida. Industrias va arriscar i Verdejo va veure porteria al minut 35 abans que Lucao tanqués el marcador amb el definitiu 7-1.

Industrias es troba actualment setè classificat amb 9 punts, encara en zona de play-off.