Skip to main content

Esports

Indústries continua la pretemporada al pavelló del Raval

  • Albert Gracia

Indústries Santa Coloma va iniciar aquest passat dilluns la seva segona setmana de pretemporada a Santa Coloma, al pavelló del Raval. Fins aleshores, el conjunt dirigit per Javi Rodríguez s’havia entrenat a Montmeló, aprofitant la bona relació amb l’AE Montmeló, i a Andorra, on va fer un stage del 3 al 7 d’agost.

Ja a Santa Coloma des de la setmana passada, el conjunt industrial continua la seva pretemporada sabent que la temporada encara no té una data d’inici. En un principi, la Lliga Nacional de Futbol Sala havia de començar el proper 5 de setembre, però la Federació espanyola ja va informar fa una setmana de que posposava l’inici ‘sine die’ a l’espera d’un protocol de seguretat.

Aquest protocol encara no ha arribat, però Indústries continua preparant la propera temporada amb la plantilla ja tancada. Aquesta setmana, Indústries Santa Coloma s’entrena de dilluns a divendres en dobles sessions (10 i 18 hores) excepte dimecres i divendres, on s’exercitaran només a la tarda i al matí, respectivament. Javi Rodríguez donarà descans el cap de setmana.