Skip to main content

Esports

Adolfo millor jugador de la Liga Nacional de futbol sala

  • Josep M. Roca

El colomenc del FC Barcelona, Adolfo Fernández, de 27 anys d’edat, ha estat escollit per els entrenadors i capitans dels setze equips de la Liga Nacional de Futbol Sala, com el millor jugador de la temporada.

Aquest guardó se suma al de millor ala i màxim golejador de la Lliga que ja havia aconseguit amb anterioritat, tot i que ambdós compartits amb Adri, d’O’Parrulo, i Chino, de Viña Albali.

A més, Adolfo ha guanyat la Copai la superCopa d’Espanya en una temporada en què el  FC Barcelona era el gran favorit. Les lesions d’Esquerdinya i Ferrao Hn tingut lesions greus que han perjudicat l’equip que va perdre la lliga en el play off expres en quarts de final en el darrer segon del partit.

Per contra, el colomenc ha aprofitat aquesta oportunitat per superar-se i convertir-se en l’home clau del conjunt d’Andreu Plaza. Amb tot, els blaugrana han sumat la

Adolfo va deixar l’aleshores Marfil al 2016. Abans ja havia estat escollit diversos cops el millor jove del món i jugador revelació de la LNFS. Amb el Barça ha crescut i ara es puntal imprescindible dels blaugrana i de la selecció espanyola.

 

Vint anys més tard que ho fos Javi Rodríguez

Adolfo rebrà, vint anys després, el guardó de millor jugador de la Lliga que va rebre el també colomenc i ex Indústries  Javi Rodríguez, el Mito, l’any 2000.

Gran golejador i amb una capacitat defensiva més que apreciable, els tècnics de la LNFS i els seus companys capitans l’han triat, amb tot el mereixement, el millor de la temporada.