Skip to main content

Esports

El Draft continua en ascens i el CBSC talla la ratxa

  • Toni Salvador

L'idil·li del Draft Gramenet amb el lideratge de Super Copa Catalunya continua consolidant-se als acaballs de la seva 14ª jornada de lliga, amb un CB Prat que va patir la impertèrrita fluïdesa de les grogues en velocitat. Per contra, el CB Santa Coloma talla a casa del Maristes Ademar, l'etern rival col·legial, l'efímera ratxa que l'havia fet somiar amb l'escalada de posicions, per la qual cosa haurà d'encetar la tornada sense veure'n l'aigua clara.

Tot just abans que ambdós equips visitin a domicili a dos rivals clarament inferiors en la classificació, però que van posar en escac als conjunts colomencs en el seu primer enfrontament. És el cas del TGN Bàsquet per part del Draft, i del Safa Claror per part del CBSC. S'espera baralla.

PERMÍS D'ENLAIRAMENT

Amb els motors engegats, el tanc de gasolina ple i els seients en vertical, Víctor Calzado va demanar permís d'enlairament a mitjan primer quart. Amb el parquet de les del Prat del Llobregat com a pista, un triple de Marta Colàs va donar l'ordre i Marina Laborda (16 punts i 21 de valoració) i Joana Navarro (13 punts, 13 rebots i 24 de valoració) van prémer l'accelerador.

Com a resultat, un cuer Prat sense cinturons que no va contenir a un Draft desacomplexat en atac i hermètic en defensa, en el que les colomenques van més que doblar el resultat de les del Llobregat. El resultat, 30 a 64, i les sensacions, impol·lutes des de la gran victòria de la jornada passada durant la presentació del club, quan van quallar la gesta més memorable de la temporada contra el rival més directe a la classificació -el Manresa CBF- que les situa líders en solitari.

PUNT... I SEGUIT?

La motivació era present, la voluntat també, però els resultats no hi van ser. El CBSC va caure derrotat de nou després de dues victòries seguides a casa contra Bàsquet Girona i ADEPAF Figueres, posant punt a la ratxa dels d'Alberto Torres, que aquest cap de setmana inicien la tornada de la lliga amb l'objectiu de decidir si marquen 'final' o 'seguit' a la clausura.

La plantilla colomencs, debilitada per les lesions, va quedar a mercè d'uns badalonins crescuts a casa al final de la contesa. D'aquesta forma, els colomencs, escapçats, van buscar en Àlex López -l'etern base vermell, que va tornar fugaçment després de la seva retirada per donar la mà a uns tocats Enric Curto i Héctor Aza- la referència. Malgrat tot, el cor de l'Ademar va bategar més fort al final del partit, i els colomencs no van tenir suficient amb l'actuació de Ferran Arquès (17 punts).