Skip to main content

Esports

Xesc Tresens fa el seu millor salt i ja és subcampió d’Espanya

  • Xavi Chica

El saltador colomenc Xesc Tresens, un dels esportistes amb més present i futur de la nostra ciutat, va proclamar-se subcampió d’Espanya el passat mes de setembre a la localitat madrilenya d’Alcobendas amb un espectacular salt de 2.19 que, a més, va suposar la millor marca personal en la trajectòria esportiva del saltador de Santa Coloma. Tresens va quedar darrere de Carlos Rojas, que va proclamar-se campió estatal amb un salt de 2.26. El podi el va completar Alexis Sastre amb un salt de 2.13 metres.

“Estic molt content d’haver aconseguit una medalla absoluta. Tenia moltes ganes de competir i he demostrat estar a un bon nivell. Me’n vaig molt content a casa amb la medalla de plata i també amb la meva millor marca personal”, va explicar Tresens després de l’èxit assolit a la Comunitat de Madrid.

L’altra gran notícia per al salt d’alçada colomenc va ser la medalla de plata obtinguda per Edgar Climent al campionat d’Espanya sub-18 que s’ha disputat recentment a Tarragona. El saltador de l’UCA va aconseguir el segon lloc en l’alçada, amb una marca de 2.04m, només superat per Eneko Larrea amb 2.08. Climent no va poder sobrepassar la seva marca personal, però va guanyar una medalla estatal.