Skip to main content

Esports

Oriol Roca juga la final a Tunis, abans d’anar a Roland Garros

  • Josep M. Roca

El tennista  Oriol Roca jugarà, aquest dissabte dia 18, la final del Challenger 75 de Tunis contra el francès Valentin Royer. L’encontre, marcat a les 15:30 hores a la pista central. Serà el darrer partit  abans de la seva participació al Grand Slam de Roland Garros, torneig al qual arribarà amb el seu millor rànking històric, independentment del resultat d’aquesta final.

Per arribar a la final, Oriol Roca va vèncer en les semifinals al bosnià Damir Dzumbur (131 ATP i segon cap de sèrie del torneig) per 6/3 i 7/6(5) i en quarts de final al bolivià Murkel Dellien (222 ATP) per 4/6, 6/0 i 6/4. La meritòria actuació en aquest torneig de preparació permetrà el colomenc arriba rodat i en forma a la fase prèvia del torneig de Roland Garros, que està previst que comenci el dilluns 20.

Serà la primera presència del colomenc en el  Grand Slam parisenc en la prova absoluta. La seva darrera participació a les pistes del Bois de Bologne va ser l'any 2011, en la prova júnior en la que va ser quart finalista.

La prèvia del torneig de Roland Garròs la juguen 128 tenistes (9 d’ells convidats) i són 16 els que es classifiquen, desprès de jugar tres partits al millor de tres sets (la prova final es juga al millor de cinc sets).

 

Foto portada de Jordi Ramos / CanalTenis.